Grad Vodice
www.grad-vodice.hr

57. Festival hrvatskih kazališnih amatera Vodice 2017.

Datum i vrijeme: 26. svibnja 2017. 16:30 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Čast nam je pozvati Vas na drugi, završni dio 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera koji će i ove godine održavati u Kulturnom centru Vodice od 26. do 28. svibnja 2017. U šestodnevnom festivalskom programu -  tri dana u Pazinu i tri dana u Vodicama, nastupit će dvadeset i dvije najbolje hrvatske amaterske kazališne družine koje su, od ukupno sto sedamdeset i devet prijavljenih, stručnim odabirom izbornika Festivala, izborile nastup na ovogodišnjem FHKA-u.
Pazin i Vodice bit će mjesto susreta brojnih zaljubljenika u kazališnu umjetnost pa će na pozornice pazinskog Spomen doma i vodičkog Kulturnog centra stati više od 400 glumaca iz Zagreba, Rijeke, Bjelovara, Đurđevca, Koprivnice, Viljeva, Gornjeg Mihaljevca, Stažnjevca, Samobora, Retkovaca, Vrbovca, Siska, Zaboka, Zadobarja, Vodica, Dubrovnika, Nedelišća, Gospića, Prološca i Slavonskog Broda.
U okviru 2. dijela FHKA u Vodicama će 27. i 28. svibnja biti održan i 13. Međunarodni festival amaterskih kazališta Jadran 2017. na kojem će se predstaviti najuspješnija amaterska kazališta iz Slovenije i Biosne i Hercegovine

DANAS
sub, 26. 05. 2018. u 11:00 h
Sportska dvorana Čista Velika

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.