Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Predstavljanje knjige „Šest milimetara“ Josipe Pavičić Berardini

Datum i vrijeme: 28. rujna 2017. 18:00 h
Mjesto: Gradska knjižnica Vodice

Gradska knjižnica Vodice poziva na predstavljanje knjige „Šest milimetara“ Josipe Pavičić Berardini, u četvrtak, 28. rujna u 18 sati.

Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini autorici je donijela strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima - od prehrambenih režima koje je primjenjivala do mailova koje je dobivala nakon izlaska u javnost - vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina: 1. voljeti sebe bez obzira na sve, 2. prihvatiti sebe, druge i sve događaje, 3. odlučivanje, 4. opraštanje, 5. zahvalnost, 6. smisao.
Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.