Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Komedija ISKRICA

Datum i vrijeme: 21. veljače 2020. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

U petak, 21. veljače u Kulturnom centru gostuje Teatar Erato s predstavom Iskrica.
Komediju je napisao poznati televizijski voditelj Branimir Farkaš, režiju potpisuje Ivica Kunčević, a igraju proslavljeni hrvatski glumci: Ana Begić Tahiri i Siniša Popović

Cijena ulaznica: 40 kuna; studenti i umirovljenici 20 kuna.
Ulaznice možete kupiti svakim radnim danom, od 17. do 21. veljače od 11 do 13 sati na blagajni Kulturnog centra te na dan predstave od 19 sati.


O predstavi:
Humoristična je to ljubavna drama koja obiluje humorom i ljubavnim bolima, a govori o dvoje ljudi u zrelim godinama koji se dopisuju preko internetske stranice za upoznavanje. Totalni fijasko se ipak pretvara u pravu pustolovinu. Karmen ima 43 godine, a Žarko 60. Žarko ima i jednu tajnu. Ova ljubavna drama obiluje humorom, zabavnim situacijama, ali ujedno govori o ljudskoj psihi, ljubavi i ljubavnoj boli.

Dvoje usamljenih ljudi, tražeći ljubavnog partnera, pronalazi se i povezuje preko internetskog sitea "Iskrica". Doći će i do stvarnih susreta i, unatoč nizu komičnih nespretnosti, nesporazuma i zabuna, između njih zaiskri slutnja prave ljubavi. Pri samom kraju predstave ta se veza neočekivano zakomplicira.
Zaista ne znam kamo bi žanrovski smjestio Farkaševu " Iskricu" I baš je u tome njena ozbiljna vrijednost i posebnost. Ispisana je nadahnutim i vještim komedijskim dijalogom, ali komponirana na podlozi moćne melodramatske situacije. Nadam se da smo moji glumci i ja, u pravoj ravnoteži, uspjeli izvući obje linije; da će lica biti smiješna i potresna, da će nas publika razumjeti i voljeti dok pričamo ovu priču o tragici usamljenosti napisanu silno zabavno i duhovito. (Ivica Kunčević, redatelj)

Branimir Farkaš dramom Iskrica predstavlja se kao zreo, zanimljiv i inovativan dramski autor koji unosi svježinu u suvremeni hrvatski kazališni zemljovid i iznenađuje intrigantnim i za scenu poticajnim dijalogom i dramskim rukopisom. (Mira Muhoberec)

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.