Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

23 godine milenijske fotografije Šime Strikomana

Datum i vrijeme: 03. studenog 2023. 19:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Pučko otvoreno učilište Vodice upriličuje svečano obilježavanje 23 godine milenijske fotografije Šime Strikomana, u petak, 3. studenoga u 19 sati u Kulturnom centru Vodice.
Ovaj cijenjeni i poznati akademski snimatelj koji je karijeru započeo snimajući filmove i radeći na Hrvatskoj televiziji, početkom tisućljeća došao je na sjajnu zamisao kako da taj jedinstveni trenutak ulaska u novu eru zapamtimo zauvijek. Snimljena je milenijska fotografija stanovnika Vodica na vodičkoj Rudini. Bila je to prva, a od onda do danas snimljeno je 864 milenijskih fotografija u 276 gradova, u šest država.
Uz obraćanje autora, Šime Strikomana, prelistat ćemo album izabranih milenijskih fotografija, čuti koji su bili izazovi i najzanimljiviji događaji i anegdote prilikom snimanja pojedinih.
Večer će začiniti projekcija kratkog humorističnog filma Čiči-Biči: Bolski turizam u doba korone na kojem je Šime Strikoman bio direktor fotografije, a koji je bio prikazan samo na MOTOVUN FILM FESTIVALU, pa je ovo jedinstvena prilika da se uz njega opuste i Vodičani.
Program je realiziran uz pomoć i podršku: Grada Vodica, Turističke zajednice grada Vodica i Pučkog otvorenog učilišta Vodice.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
čet, 02. 05. 2024. u 18:00 h
Kulturni centar Vodice