Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Nova hit predstava NIŠTA IM NEĆE BIT

Datum i vrijeme: 13. listopada 2023. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

U petak, 13. listopada Pučko otvoreno učilište Vodice ugošćuje Kazalište Moruzgvu s novom neodoljivom komedijom Ništa im neće bit’. Predstava je nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, a igraju: Ecija Ojdanić i Frano Mašković.
Cijena ulaznice: 6 eura; za studente i umirovljenike 3 eura; za preuzimanje ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2023. Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 9. do petka, 13. listopada od 11 do 13 sati. Sat vremena prije predstave, od 19 sati može se kupiti samo ulaznica po redovnoj cijeni od 6 eura. Kupnja ulaznice s popustom kao i podizanje ulaznice uz iskaznicu Prijatelj kazališta nije moguća sat vremena prije predstave.

O predstavi:
Ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije. Jezgra je priče, tipično za Tanjin rukopis, obitelj, kao i niz situacija koje godinama čekaju pod tepihom, da bi se, ponukane (a čim drugim nego) životom, neminovno iznijele na površinu i počistile nastali kaos ili ga jednom zauvijek završile.
U ovoj humornoj duodrami pratimo brak dvoje ljudi, čiji se odnos nađe na prekretnici nakon što djeca napuste obiteljski dom. Što se događa u i među ljudima nakon godina tišine? Jesu li vremenom stvorene spone dovoljne da bi održale odnos čiji su temelji dobrano poljuljani?

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
čet, 02. 05. 2024. u 18:00 h
Kulturni centar Vodice