Grad Vodice
www.grad-vodice.hr

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw ⑫

Home » Kino Vodice » Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw ⑫
Izvorno ime filma: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Redatelj: David Leitch
Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren
Žanr: akcijski triler
Godina: 2019    Država: SAD
Trajanje filma: 136 min
Termini prikazivanja:
četvrtak, 01. kolovoza 2019. u 21:00 h
petak, 02. kolovoza 2019. u 21:00 h
subota, 03. kolovoza 2019. u 21:00 h
utorak, 13. kolovoza 2019. u 21:00 h
srijeda, 14. kolovoza 2019. u 21:00 h
petak, 23. kolovoza 2019. u 21:00 h
subota, 24. kolovoza 2019. u 21:00 h
Nakon osam filmova koji su na kino blagajnama zaradili gotovo 5 milijardi dolara širom svijeta, Brzi i žestoki franšiza sada ima svoje prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw u filmu Brzi i žestoki predstavljaju: Hobbs & Shaw.

Otkako su se neprikosnoveni provoditelj zakona Hobbs (Johnson), odani agent američke Diplomatske sigurnosne službe, i bezakoni izopćenik Shaw (Statham), bivši operativac britanske vojne elite, prvi put suočili u filmu Brzi i žestoki 7, dvojac se neprestano sukobljava I pokušavaju uništiti jedan drugoga.

Ali kada genetski pojačani anarhist Brixton (Idris Elba) stječe kontrolu nad podmuklom biološkom prijetnjom koja zauvijek može promijeniti čovječanstvo - i porazi najbolju, briljantnu i neustrašivu agenticu MI6 (Vanessa Kirby), koja je slučajno Shawnova sestra - dvoje zakletih neprijatelja morat će se udružiti kako bi pobijedili jedinog tipa koji bi mogao biti opakiji od njih samih.

Hobbs & Shaw eksplozivno otvaraju novo poglavlje Brzih i žestokih dok ih borba protiv Brixtona vodi na razne lokacije diljem svijeta, od Los Angelesa do Londona i od otrovne pustoši Černobila do bujne ljepote Samoe.

Film je režirao David Leitch (Atomska plavuša, Deadpool 2) prema scenariju dugogodišnjeg arhitekta Brzih I žestokih, Chrisa Morgana, a produciraju ga Morgan, Johnson, Statham i Hiram Garcia. Izvršni producenti su Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith i Ainsley Davies.Kako Hobbs & Shaw spašavaju svijet u filmu prepunom akcije i testosterona saznajte u hrvatskim kinima od 1.8.2019.
DANAS
Nema zakazanih projekcija.
NAJAVA
Nema zakazanih projekcija.