Pjevački zbor Lira poziva sve koji imaju lijep glas i vole pjevati, na veliku audiciju, u utorak 08. studenog u 20 sati u prostoru Lire, Kulturni centar Vodice , Ive Čače 8. Poziv je otvoren za sve zainteresirane, a osobito za muške glasove. Audicija nije strašna, potrebno je samo ponoviti otkucani ritam.
Za više informacija i dogovor nazvati broj 098/983-7833.

O Liri
Danas zbor broji tridesetak aktivnih članova koje spaja ljubav prema pjesmi i druženju. U više od dva desetljeća rada, zbor je bio škola i rasadnik mladih pjevača. Prve postave klapa: Bunari, Godimenti i Oršulice stekle su svoja iskustva u višeglasnom pjevanju baš u Liri.
Zbor izvodi skladbe duhovnog sadržaja, ulomke iz opera, opereta, mjuzikla, dalmatinske pjesme te obrade zabavnih skladbi.
Osim već tradicionalnih uskršnji i božićnih koncerata i koncerata Ispo' kampanela u Vodicama, Lira  nastupa i diljem Lijepe Naše: Splitu, Dubrovniku, Zagrebu, Osijeku, Varaždinu ...i izvan Hrvatske.
Lira stalno surađuje i sa mladim glazbenicima, učenicima muzičke škole ili studentima. Prošle godine je praizvela Koncertnu misu mladog šibenskog glazbenika Borne Ercega u suradnji sa studentima Umjetničke akademije u Splitu, a ove godine će sudjelovati i u njihovoj novoj komičnoj operi „Turija i Plamenko“.