Po prvi puta u svojoj 85. godišnjoj povijesti NK Vodice će se, u dvije kategorije, natjecati u elitnom rangu natjecanja Dalmatinske lige. Natjecanje, u kojem sudjeluju svi eminentni klubovi Dalmacije: NK Hajduk, RNK Split, HNK Šibenik, NKDugopolje i brojni drugi, odvija se na terenima od Zadra do Dubrovnika. A NK Vodice je jedini županijski ligaš u natjecanju.

Kadete će voditi trener s UEFA-PRO licencom Stipe Kedžo, dok će pionire voditi trener Marko Kartelo s UEFA-a licencom koji je od ove sezone veliko stručno pojačanje u Školi nogometa NK Vodica. Nakon bogate nogometne karijere u kojoj je igrao za brojne domaće i strane prvoligaške klubove te bio član reprezentacije od U17 do U 21, odlučio je svoju trenersku karijeru početi u NK Vodice isvoje bogato nogometno iskustvo prenijeti na polaznike Škole nogometa NK Vodice. 

Klub poziva pionire rođene 2002./2003. godine te kadete rođene 2000./2001. godine koji žele sudjelovati u ovom elitnom natjecanju da se jave trenerima ( 098/336132 Stipe Kedžo i 098/9412862 Marko Kartelo) ili preko fb stranice NK Vodice ŠN. Pripreme počinju 01. kolovoza, a Dalmatinska liga početkom rujna.