Nakon što je prošli petak uspješno održan I. školski božićni sajam u Osnovnoj školi Vodice, uplaćena su sredstva koja su tom prigodom prikupljena. Cjelokupni iznos je podijeljen na dva jednaka dijela, pa su učeniku Karlu Magdiću i bivšoj učenici Osnovne škole Vodice Rini Čićin Karlov uplaćene po 4.913,50 kuna.

Da podsjetimo, Školski božićni sajam okupio je učenike, nastavnike i roditelje koji su se okušali u sportskim igrama i kreativnom radu. U holu škole pričale su se božićne priče, plesalo s jabukama, prodavali se kolači i ukrasi. Birao se najljepši božićni ukras, najukusnija i najljepša slastica te najljepša božićna priča, pjesma i strip.

Autori najljepše priče dobili su besplatne članske iskaznice Gradske knjižnice Vodice i to su: Katarina Bašić, Ema Ledenko i Vinka Keršin. Najuspješniji u crtanju stripova i pisanju pjesama nagrađeni su besplatnim godišnjim kino ulaznicama Pučkog otvorenog učilišta Vodice i to su: Zvonimir Ožegović, Chiara Ivas, Anđela Ivić, Ivan Fridrih, Sara Komadina, Jasna Buturović i Antea Juričev Talijaš. Kako su učiteljice imale slatki problem odabira najboljih u moru krasnih radova, vrlo su teško donijele konačni sud. Tako su odlučile da dvoje učenika čiji radovi nisu uvršteni među prva tri mjesta dobiju dodatne nagrade; člansku iskaznicu Gradske knjižnice Luce Juričev i godišnju kino ulaznicu POU Vodice Leon Buhić.

Nagrađeni u kategoriji za najljepši božićni ukras su: Antonija Sekić, Marino Storić i Lea i Nika Lasan, dok su nagrade za najljepši i najukusniji kolač dobili: Antula Grbelja, Ivan Ercegović i Roko Juričev Barbin.