Na današnjoj je sjednici konstituirano Gradsko vijeće Grada Vodica. Gospodin Marin Mikšić izabran je za predsjednika Gradskog vijeća Grada Vodica,  dok je gospodin Gordan Fržop izabran za podpredsjednika. Do izbora predsjedavajućeg, gospodina Branimira Marića, konstituirajućom sjednicom je predsjedavala predstojnica Ureda državne uprave gospođa Edita Grubišić.  
Četiri točke dnevnog reda: izbor tri člana Mandatno-imunitetnog povjerenstva, iznošenje izvješća Povjerenstva, izbor pet članova Odbora za izbor i imenovanje i upravne poslove te izbor predsjednika i potpredsjednika predstavničkog tijela, dopunjen je s još jednom točkom. Jednoglasno je donesena Odluka o izmjeni odluke o ugostiteljskoj djelatnosti kojom se rok za davanje suglasnosti unutar građevinskog područja Grada Vodica za obavljanje djelatnosti za ugostiteljske objekte u kiosku, nepokretnom vozilu i priključnom vozilu, na klupama, kolicima i sličnim napravama, produžuje do 1. siječnja 2018. godine.

Ostale točke dnevnog reda donijete su većinom glasova svih vijećnika.
Izbor radnih tijela protekao je bez prijedloga oporbenih vijećnika. Stoga, u Mandatno-imunitetno povjerenstvo mogu naknadno zajednički predložiti jednog člana, a u Odbor za izbor i imenovanje i upravne poslove dva člana, kako bi ova radna tijela radila u punom sastavu.