Jutros je gradonačelnica Vodica dr. Nelka Tomić primila osnovnoškolce koji su postigli zapažene uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima iz nastavnih predmeta i timskih sportova. Tom je prilikom Gradonačelnica naglasila svoje zadovoljstvo i ponos na uspješne mlade ljude koji su se trudili i učili više od onoga što je zadano školskim programom. Kroz sudjelovanje na natjecanjima stekli su neprocjenjiva nova iskustva i sklopili nova prijateljstva u druženjima sa učenicima iz ostalih dijelova Lijepe Naše. Uz čestitke, Gradonačelnica im je zaželjela još puno uspjeha u daljnjem školovanju te im poručila da Grad Vodice stoji iza svojih izvrsnih učenika i da će im uvijek biti podrška. Svi su učenici dobili priznanja i karte za jednodnevni izlet brodom na Kornate, dok su oni koji su dali nešto više intelektualnog napora dobili i godišnje ulaznice za kino predstave u Kulturnom centru Vodice. Dvije najuspješnije učenice, pobjednice državnog LIDRANA, Monika Hodak i Ivana Srdarev dobile su i narukvice.

Nagrađeni učenici:
-za sudjelovanje i postignute uspjehe na županijskim natjecanjima: Luka Miličević, Lucija Burazer, Nina Novaković, Josip Vrdoljak, Laura Unić, Paula Dujmović, Sebastijan Čato, Domagoj Friganović, Bruno Aleksić i Lovre Jonjić.
- za sudjelovanje i postignute uspjehe na regionalnom natjecanju iz nogometa: Leon Jurić (cap.), Karlo Prkić, Klaudio Štavlić, Karlo Markota, Matej Roca, Lovre Ružić,Franko Brnadić, Antonio Bosotin, Josip Friedrich, Marko Juričev-Martinčev, Roko Babić i Ante Bura.
-za sudjelovanje i postignute uspjehe na državnim natjecanjima: Josip Vrdoljak, Ivana Srdarev  i Monika Hodak te državne prvakinje u košarci: Katarina Jurić (cap.), Antica Tabula, Nina Ivešić, Martina Tarle, Petra Lena Skelin, Antea Mikić, Ela Ivas, Paula Juričev, Karmela Bosotin, Lea Lasan, Nika Lasan i  Jelena Babić.