Udruga dalmatinskih uljara u suradnji s Udrugom senzornih analitičara Olea i Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije organizira VII. manifestaciju Dana mladog maslinovog ulja u Dalmaciji koja će se održati u Vodicama, 9. prosinca.

Potrebna količina za ocjenjivanje je ½ l ulja, a cijena po uzorku iznosi 300 kuna. Ocjenjivat će se kemijski parametri i organoleptika. Cijena, osim analize uzorka, uključuje svečanu večeru za jednu osobu na završnoj večeri dodijele priznanja i nagrada. Uzorak ulja i uplata se može dostaviti u uljarama ili uplatiti na IBAN: HR6224070001100331920, u opis plaćanja obavezno staviti: „sudjelovanje na VII. manifestaciji te ime i prezime“, a u poziv na broj odobrenja upisati MIBPG broj ili OIB poljoprivrednog gospodarstva te isto s uzorkom dostaviti na adresu Udruge: Ivana Gundulića 25, Vodice.
Zbog ograničenog broja uzoraka, prijave se zaprimaju do 24. studenog, a organizator može skratiti rok prijave ukoliko se ranije zaprimi maksimalan broj uzoraka. Pravo za sudjelovanjem imaju sve fizičke i pravne osobe koje su upisane u registar poljoprivrednih gospodarstava
Obrazac prijave