Dječja spisateljica Ana Bilić Udovičić objavila je cd s dječjim pričama za laku noć pod nazivom Vilinske priče. Riječ je o dvadeset audio priča koje je autorica snimila prema istoimenoj knjizi koju je objavila 2015. godine. Sve priče su temeljene na hrvatskoj i slavenskoj mitologiji koje je autorica ispričala na vlastiti način i prilagodila ih potrebama današnjeg djeteta.

Zamišljeno je da djeca svake večeri prije spavanja poslušaju po jednu priču koje čita sama autorica Udovičić. Za audio produkciju zaslužan je Nikola Balvan, dok je sin Vinko glasovno pomogao u najavnoj špici.
Vilinske priče traju od 3 do 12 minuta, namijenjene su za uzrast od 6 do 12 godina, ali i za sve ostale koji vole bajke.
Od početka ove školske godine spisateljica ponovno kreće s novom sezonom emisija na Radio Šibeniku i to u istom terminu, ali s određenim novitetima - svakog petka bit će objavljene najbolje priče učenika osnovnih škola naše županije. Stoga, autorica poziva sve učenike koji vole pisati bajke da svoje radove šalju na mail price.vilinske@gmail.com
Autori najboljih radova bit će pozvani da dođu snimiti svoje priče na Radio Šibenik koje će biti emitirane petkom.
Podsjetimo, Ana Udovičić je do sada objavila pet bajki za djecu i to: Tajna bakinog tavana, Vitezovi Rata, Čuvar blaga, Vilinske priče i Na kraju svijeta. Član je Društva književnika za djecu i mlade te je dobitnica plakete Grada Vodica u 2017. godini za doprinos kulturi i književnom izričaju.