Grad Vodice objavljuje da će javna rasprava o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica trajati petnaest dana, od 29. siječnja do 12. veljače 2018. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave prijedlog IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica bit će izložen u prostorijama Grada Vodica, u dvorani za sastanke, Ive Čače 8, svakog radnog dana od 8 do14 sati, a dostupan je i na web stranicama.
Javno izlaganje o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica održat će se 8. veljače 2018. godine u  podne u dvorani za sastanke Grada Vodica, Ive Čače 8.

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje imaju određeni pravni interes na području Grada Vodica da sudjeluju u javnoj raspravi te da tijekom javnog uvida i javnog izlaganja daju svoje primjedbe, prijedloge, mišljenja i/ili očitovanja o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica.
Prijedloge i primjedbe o prijedlogu Plana mogu se predložiti usmeno i na zapisnik tijekom javnog izlaganja te se iste mogu uputiti u pisanom obliku nositelju izrade Upravnom odjelu za gospodarstvo, imovinu i prostorno planiranje, Grada Vodica, Ive Čače 8, do zaključno, utorka,13. veljače 2018. godine. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

» IV. izmjene Prostornog plana Grada Vodice - PRIJELOG