Gradonačelnica Vodica, Nelka Tomić, dr. med. odlučila je olakšati pripreme za početak nove školske godine svim osnovnoškolcima na području Grada Vodica. Bez obzira na socijalni status, sve učenike koji imaju prebivalište na području Grada, Grad Vodice će darovati poklon bonom u iznosu od 300 kuna za nabavu školskog pribora kojeg mogu iskoristiti u Papirnici Miko u Vodicama.
Nedavno donesenim Zaključkom utvrđeno je da svi upisni osnovnoškolci s prebivalištem na području Grada Vodica ostvaruju pravo na dobivanje kupona. Vrijednost jednog kupona iznosi 300,00 kuna, a može se iskoristiti jednokratno do 15. listopada 2018. godine za kupnju potrebnog a školski pribora isključivo u Papirnici Miko.
Kupone roditelji mogu preuzeti u razdoblju od danas, 20. kolovoza do 05. rujna 2018. godine radnim danom od 7 do 15 sati u prostoriji vijećnice Grada Vodica na adresi Ive Čače 8, 22211 Vodice, a pri dodjeli kupona Tajništvo će zatražiti: osobne podatke, pa roditelji moraju donijeti svoje osobne iskaznice i OIB učenika.