U nedjelju je svečano završen 32. Susret hrvatskih puhačkih orkestara, središnja manifestacija amaterizma koja na godišnjoj razini predstavlja najuspješnije puhačke orkestre iz cijele Hrvatske. U bogatom natjecateljsko-revijalnom programu 32. Susreta koji se odvijao u Novom Vinodolskom, Crikvenici i Selcu predstavilo se više od 730 glazbenika iz 12 hrvatskih županija i 21 puhačkog orkestra, a od deset orkestara u B kategoriji, Vodička glazba osvojila je treće mjesto - Zlatnu plaketu s pohvalom, s osvojenih 90,42 bodova.

Svoj nastup na Susretu, orkestri sudionici morali su izboriti stručnom selekcijom na županijskoj razini u okviru jedanaest županijskih i regionalnih natjecanja na kojima je nastupilo više od 1800 glazbenika. Vodička glazba je svoje sudjelovanje osigurala u Zadru na regionalnom natjecanju puhačkih orkestara srednje i sjeverne Dalmacije gdje je u cilju kvalitetnije prezentacije raznolikosti i bogatstva hrvatskog puhačkog stvaralaštva Hrvatski sabor kulture ove godine omogućio nastup orkestara B i D kategorije koncertnog programa. Nastupe svih orkestara vrednovalo je stručno povjerenstvo u sastavu Ivan Josip Skender, Vanja Lisjak i Miro Saje.
S odličnim nastupima i ostvarenim plasmanom, Vodička glazba je ušla u A - najvišu kategoriju orkestara u kojoj se nalazi samo desetak orkestara.