Donesen je Zaključak o utvrđivanju Prijedloga V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica kojeg je izradio Geoprojekt d.d. iz Splita, a koji će biti izložen na ponovnljenoj Javnoj raspravi Ponovljena Javna rasprava objavit će se u Slobodnoj Dalmaciji, na mrežnim stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, na mrežnim stranicama Grada Vodica, u „Službenom glasniku Grada Vodica“ i na oglasnoj ploči Grada Vodica. Prijedlog V. izmjena bit će izložen i na javnom uvidu od srijede, 5. srpnja, do subote, 5. kolovoza 2023. godine u Gradskoj vijećnici Grada Vodica, Ive Čače 8, svakog radnog dana od 8 do 14 sati. 
Javno izlaganje o prijedlogu Plana održat će se u utorak, 25. srpnja u 09.30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Vodica, Ive Čače 8.

Prijedlozi i primjedbe o prijedlogu Plana mogu se predložiti usmeno i na zapisnik tijekom javnog izlaganja, te se iste mogu uputiti u pisanom obliku nositelju izrade: Upravnom odjelu za gospodarstvo, imovinu i prostorno planiranje Grada Vodica, Ive Čače 8, do zaključno subote, 05. kolovoza 2023. godine.