Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Muškarci.hr u Kulturnom centru Vodice

Datum i vrijeme: 16. veljače 2018. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

U petak, 16. veljače, u Kulturnom centru Vodice predstava Muškarci.hr nastala u koprodukciji zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh i Teatromana.
Igraju: Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić i Amar Bukvić.
Režija: Mario Kovač

Muškarci.hr - predstava koju ste čekali!
Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić i Amar Bukvić ne samo da će dati očekivani odgovor na predstavu 5žena.com nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o frustracijama muškaraca nastalim ponašanjem žena. Vođeni redateljem Mariom Kovačem, igrajući Muškarce temeljene na brojnim stereotipima glumci prokazuju licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u našoj predstavi one su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od muškaraca.hr gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

Obilje smijeha i zabave zajamčeni su.

Muškarci i sami najavljuju predstavu:
„Uznemireni predstavom 5žena.com, a pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova: Zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući način; smatramo svojom obavezom predstavom Muškarci.hr odgovoriti na uvrede iz predstave 5žena.com i reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o nama samima, i to činimo: realno, logično, objektivno i argumentirano, jer nama nije strano biti samokritičnima. Dolaskom na predstavu Muškarci.hr, bez obzira kojeg ste spola, pokazujete da zagovarate ravnopravnost spolova i uvažavate razlike između muškaraca i žena koje naše živote čine dinamičnima i lijepima.
Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar... ljubav.“

Muškarci.hr

Cijena ulaznice je 40 kn, za umirovljenike i studente 20 kn.
Ulaznice, kao i iskaznicu Prijatelj kazališta možete kupiti na blagajni Kulturnog centra od 12. do 15. veljače od 13 do 14 sati. Na sam dan predstave blagajna je otvorena od 19 sati.
Kupnjom iskaznice Prijatelj kazališta koja stoji 100 kuna možete pogledati pet kazališnih predstava po vlastitom izboru tijekom 2018. godine.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.