Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

"Dvoje" Teatra Exit

Datum i vrijeme: 03. lipnja 2018. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

U nedjelju, 3. lipnja u 20 sati u Kulturnom centru Vodice gostuje Teatar Exit s predstavom Dvoje nastaloj prema tekstu Jima Cartwrighta i u režiji Matka Raguža.

Igraju: Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček
Saksofon: Jakša Jordes

O PREDSTAVI
Svakodnevno pijemo u café-barovima, ručamo u restoranima sjedeći pokraj nama nepoznatih ljudi o kojima ništa ne znamo i za koje nas nije briga kao, uostalom, ni njih za nas. I tako tisuće sudbina prolazi pokraj nas, a koje jedva da primjećujemo.
Dvoje je priča o životu. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest.
Kazalište je mjesto susreta nas koji se u životu uglavnom bavimo sobom ne primjećujući previše oko sebe, mjesto gdje nas upaljeni reflektori podsjete na one koji tako često ostanu na marginama naše pažnje.
Dvoje je kazališna avantura dvoje vrsnih glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café– barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona.

Predstavi je na 25. FESTIVALU GLUMCA U VINKOVCIMA, 2018. dodijeljena nagrada Vanja Drach za najbolju predstavu u cjelini

Cijena ulaznice je 40 kn, za umirovljenike i studente 20 kn.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.