Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Projekcija predstave Dramske amaterske družine ROMANSA U OKRUŽNOM ZATVORU FLETCHER

Datum i vrijeme: 14. studenog 2021. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Nakon dviju tragedija, Pučko otvoreno učilište Vodice u svojoj produkciji postavlja jednu romansu prema tekstu Margaret Atwood, ROMANSA U OKRUŽNOM ZATVORU FLETCHER, svojevrsni mjuzikl, multimedijsku, glazbeno-plesnu predstavu s elementima videa i računala. I Shakespeare bi se danas, navodno, služio svim tehnologijama specijalnih efekata… Predstava je aktualna, globalno i lokalno, i poziva na promišljanje našeg društva.

Na žalost, zbog zdravstvene situacije i ograničenja, naši članovi Dramske amaterske družine nisu se mogli sastajati tijekom većeg dijela godine, a na snazi je još uvijek i ograničen broj posjetitelja. Stoga, umjesto uživo, predstavu premijerno gledamo s velikog ekrana. Nadajmo se skorom izvođenju uživo!

IGRAJU:
Toni Vrandečić, Anđela Fržop, Joanne Kalmeta Juričev, Ante Marić, Jasminka Antić, Dario Radin Mačukat, Miljenko Antulov, Marijana Fržop, Andrea Poljičak, Ante Radin Mačukat

PRILAGODBA TEKSTA, DRAMATIZACIJA, REŽIJA: Zdravko Todorović
KOREOGRAFIJA: Toni Vrandečić
KOSTIMI, REKVIZITI: Katica Škugor
SVJETLO I TON: Mario Petrović
GLAZBENI SURADNIK: Ante Marić
VIDEO: Tomislav Dugandžić

Ulaz na projekciju je besplatan, ali zbog ograničenog broja posjetitelja  (samo 50), ulaznice je potrebno preuzeti na blagajni Kulturnog centra od 19 sati na dan predstave, u nedjelju, 14. studenog.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
čet, 02. 05. 2024. u 18:00 h
Kulturni centar Vodice