Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Hit komedija TVORNIČKE POSTAVKE

Datum i vrijeme: 25. studenog 2022. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Pučko otvoreno učilište ugošćuje hit komediju TVORNIČKE POSTAVKE prema tekstu Ivice Ivaniševića i Marine Vujčić, a u režiji sjajne hrvatske glumice, a sada i redateljice, Ksenije Marinković u Kulturnom centru Vodice u petak, 25. studenoga u 20 sati. 
Igraju: Ana Begić Tahiri, Amar Bukvić, Iva Jerković i Ivan Čuić

Cijena ulaznice: 40 kn (5,31 EUR) za studente i umirovljenike 20 kn (2,65 EUR); za preuzimanje besplatne ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2022. Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 21. do petka, 25. studenoga od 11 do 13 sati i na dan predstave, 25. studenoga i od 19 sati.

O predstavi:
Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.
Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke?

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.