Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Raspjevani početak kolovoza

Datum i vrijeme: 04. kolovoza 2022. 21:00 h
Mjesto: Vodička riva

Turistička zajednica grada Vodica priređuje tijekom prvog kolovoškog tjedna bogat program ljetnih događanja u Vodicama i okolici:
1. kolovoza - koncert Legenda AR Tribute
Vodice, Obala Vladimira Nazora, 21:00 h
Sastav Legenda AR Tribute čine potomci hrvatskih iseljenika iz Argentine koji sviraju hrvatske pop i tradicionalne pjesme, s ciljem održavanja kulturnih korijena svojih predaka koji su morali napustiti svoju domovinu prije mnogo godina.

2. kolovoza - Đardin je IN - Reper iz sobe
Vodice, Trg kneza Branimira, 21:00 h
Ivan Grgić, umjetničkim imenom Reper iz sobe, talentirani je glazbenik iz Biograda na moru poznat po inovativnom glazbenom izričaju koji je fuzija različitih stilova - funka, neo soula i hip-hopa. Sigurni smo da će ovaj hvaljeni kantautor u vodički đardin donijeti puno dobrih vibracija!

3. kolovoza - Srimarska fešta
Srima, Trg Srime, 21:00 h
Na tradicionalnoj Srimarskoj fešti ove godine za dobru zabavu su zaduženi Teški osjećaji i Gustafi!

4. kolovoza - Vodička fešta
Vodice, riva, od 21:00 h

4. kolovoza Vodice spremaju najluđu noć i vrhunac ljetne zabave! Osim glazbenog programa, posjetitelje očekuje i bogata ponuda hrane i pića na vodičkoj rivi, trgovima i ugostiteljskim objektima. Tradicionalni ponoćni vatromet uveličat će ovu najdužu noć, a Vodice obećavaju dobru zabavu do sitnih jutarnjih sati!
Nastupaju: Jole, Rockatansky band, Koktelsi, Mile Perkov & Johnny Walkers, Vodiške mažoretkinje i Vodička glazba.

7. kolovoza - Đardin je IN - Boris Štok
Vodice, Trg kneza Branimira, 21:00 h

Boris Štok je skladatelj, tekstopisac i pjevač iz Rijeke. Nekadašnji član grupa Quasarr i Manofon, a sada samostalan glazbenik. U samostalnoj karijeri ostvario je uspješne singlove: Ispod kože, Kao mi, Dodiri, Ove misli (feat. Yaya), Voli me još ovu noć, Tišina.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.