Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Stand-up comedy show JA SAM TI TAKAV

Datum i vrijeme: 12. svibnja 2022. 20:30 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Komičari SplickeScene se nakon dvije godine vraćaju u Kulturni centar Pučkog otvorenog učilišta Vodice s nastupom Tomislava Primorca koji ovom prigodom izvodi svoj prvi one man show "Ja sam ti takav".

Tomislav Primorac o showu:
Ja sam ti takav. Energičan, emotivno uronjen u ono što radim, ponekad iznerviran, ali ipak ispunjen pozitivnom energijom. Na životnoj sam misiji da pronađem smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.
Moja komedija ti je za svakoga.
Svojim primjećivanjima i domišljatom logikom nasmijavao sam širok spektar ljudi, od studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, moram priznat, definitivno jedna od najboljih publika.
Moje teme su ti takve. Sežu od obiteljskih odnosa i portreta različitih karaktera ljudi, preko usporedbe kulturoloških razlika mjesta koja sam posjetio i hvatanja karakterističnih momenata sredine u kojoj živim, do iscrpne analize jezika kojim govorimo.
Govorim istinu, prenosim iskustva koja su mi se dogodila.
Dajte mi svoju pažnju i odgovorno ću s njome postupati.
Jer ja sam ti takav.

Prodaja ulaznica u pretprodaji po cijeni od 50 kn u Dolce Vita Caffe & Cocktail Baru te na Entrio.hr ticketing sustavu koji prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5 kn po ulaznici.
Na dan predstave, na ulazu u Kulturni centar, sat vremena prije izvođenja: 60 kn

DANAS
čet, 02. 05. 2024. u 18:00 h
Kulturni centar Vodice

NAJAVA
sub, 04. 05. 2024. u 20:00 h
Kulturni centar Vodice