Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

TEJP

Datum i vrijeme: 25. veljače 2022. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Pučko otvoreno učilište Vodice u petak, 25. veljače u 20 sati u Kulturnom centu ugošćuje Putujuće kazalište iz Zagreba s predstavom TEJP nastaloj prema scenariju američkog suvremenog dramatičara Stephena Belbera.
U predstavi glume Filip Riđički i Sara Stanić (našoj publici poznati kao Kipo i Marina iz serije Crno-bijeli svijet) te Matija Čigir (asistent na Odsjeku glume na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu), a režiju potpisuje mlada kazališna redateljica Kristina Grubiša. 

Cijena ulaznice: 40 kn; za studente i umirovljenike 20 kn; za preuzimanje besplatne ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2022.
Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 21. do petka, 25. veljače od 11 do 13 sati i na dan predstave, 25. veljače i od 19 sati.
Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi, posjetitelji moraju imati Covid potvrde, a maksimalan broj posjetitelja ograničen je na 100.

O PREDSTAVI
Tejp je psihološka igra između troje prijatelja koja progovara o traumatičnom iskustvu iz prošlosti i različitim percepcijama tog događaja zbog čega se njihovo prijateljstvo dovodi u pitanje. Naizgled opušteni susret troje starih prijatelja mogao bi im svima iz temelja promijeniti život. Predstava tematizira potencijalan zločin za koji publika, pa ni likovi, do samog kraja nisu sigurni je li se dogodio ili ne. Publika je tako stavljena u poziciju aktivnog promatrača te nekoliko puta tijekom predstave mijenja mišljenje i staje na stranu različitih likova.

Kritiku možete pročitati ovdje

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.