Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Bilo bi šteta da biljke krepaju - nova predstava Dramske družine POU Vodice

Datum i vrijeme: 21. travnja 2023. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Nakon nedavne prmijere Dramska amaterska družina Pučkog otvorenog učilište Vodice ponovno igra svoju novu predstavu za sve one koji nisu uspjeli nabaviti ulaznicu za prvu izvedbu. Predstava Bilo bi šteta da biljke krepaju je nastala prema drami jednog od naših najpriznatijih mladih dramatičara u zemlji i svijetu, Ivora Martinića.Prilagodbu teksta I režiju potpisuje Zdravko Todorić. Za glazbu je zaslužan Miki Noplin, poznat vodičkoj publici kao autor glazbe prethodne predstave vodičkih dramskih amatera, Penelopa. Scneografiju je osmilio Zdravko Todorović uz pomoć Katice Škugor, a za ton i svjetlo zaslužan je Mario Petrović. Igraju: Anđela Fržop i Luka Šprljan.

Ulaz je slobodan, ali uz numerirane ulaznice koje se mogu preuzeti na blagajni Kulturnog centra od srijede, 19. do petka, 21. travnja od 11 do 13 sati i na dan predstve od 19 sati.

O PREDSTAVI:
GLUMICA i GLUMAC vratili su se nakon studija u svoje Selo (ne na selo, već u mali grad na obali) i žive već više godina u partnerskoj ljubavnoj vezi kao podstanari.
Ona je ekonomistica i radi u jednom građevinskom poduzeću. U slobodno vrijeme sva je posvećena kazalištu. Odigrala je, gotovo profesionalno, niz ozbiljnih uloga u DAD-u POU-a svoga grada…
On je inženjer, zaposlen u obližnjem škveru. I on se, s iskustvom strastvenog posjetitelja kazališta tijekom studija u velikom gradu, navukao na dramski amaterizam. Voditelj mu je ponudio važnu glumačku ulogu…
Na kraju ljeta, u subotu ujutro, u dnevnom boravku GLUMAC je još u pidžami - kostimu. Pripremajući se za ulogu Kamova u amaterskoj predstavi KAMOV NA AUDICIJI ZA PUTUJUĆU GLUMAČKU DRUŽINU, napravio je nered, proizveo krvavi kaos. A kad se GLUMICA vrati iz trgovine, uslijedit će šok – njezina prva rečenica: „S nama je gotovo!“ Sve će završiti „Slatkom samoćom“ u njezinu kaotičnom bijelom prizoru.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.