Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

"Bit će sve u redu" u Vodicama

Datum i vrijeme: 25. ožujka 2023. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice

Pučko otvoreno učilište Vodice ponovno ugošćuje  Teatar Gavran, ovoga puta s novom predstavom: Bit će sve u redu, našeg proslavljenog pisca i dramaturga Mire Gavrana, u subotu, 25. ožujka u 20 sati u Kulturnom centru Vodice. Redatelj i scenograf je Boris Kovačević, a glumi Sven Jakir.

Cijena ulaznice: 6 eura; za studente i umirovljenike 3 eura; za preuzimanje ulaznice vrijedi iskaznica Prijatelj kazališta 2023. Radno vrijeme blagajne: od ponedjeljka, 20. do petka, 24. ožujka od 11 do 13 sati.
U subotu, 25. ožujka, sat vremena prije predstave,  od 19 sati može se kupiti samo ulaznica po redovnoj cijeni od 6 eura. Kupnja ulaznice s popustom kao i podizanje ulaznice uz iskaznicu Prijatelj kazališta nije moguća sat vremena prije predstave.

O predstavi:
Glumac i ravnatelj putujućeg teatra koji se proslavio komedijom „Nesretna udavača“ nađe se u velikim problemima kad ga zbog njegove teške naravi napuste svi suradnici. No on nije očajavao – ponio je glumački teret na svoja leđa, samostalno odglumio sve likove i izveo najavljenu cjelovečernju predstavu u kojoj sve pršti od dinamike i humora.
Kritičar Jasen Boko ovaj je Gavranov tekst nazvao „prvom hrvatskom postmodernom dramom“. Spajajući humor s parodijom erotičnosti koju je afirmirao Boccacciov „Dekameron“ dobivamo lepršavu predstavu atraktivnu svim generacijama.
Nevjerojatno brz broj preobrazbi, lepeza različitih mjesnih govora i urnebesni karakteri u interpretaciji Svena Jakira (kojeg ste imali prilike gledati u komediji „Savršeni partner“) u predstavi kakvu još nikada niste vidjeli! Ova monokomedija šalje i utješnu poruku, toliko potrebnu u ovim vremenima – na kraju će sve biti u redu.

Iz kritika:
kazalište.hr
Matica hrvatska/Vijenac

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.