Grad Vodice

www.grad-vodice.hr

Nit' ora nit' kopa

Datum i vrijeme: 09. veljače 2023. 20:00 h
Mjesto: Kulturni centar Vodice
U četvrtak, 9. veljače u Kulturnom centru Vodice nastupa stand up komičar SplickeScene Ante Travizi sa svojim stand-up showom "Nit' ora nit' kopa".

Ulaznice po cijeni od 8 eura možete kupiti u Caffe baru DOLCE VITA u Vodicama ili online na Entrio.hr, odnosno sat vremena prije nasupa na ulazu u Kulturni centar.

Ante Travizi je 20 i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Nakon kratkih 8 godina studiranja je shvatio da to ipak nije za njega. Svoj staž je punio radeći u turizmu što je poprilično neuobičajeno za jednog Dalmatinca. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ima strah od malih porcija u restoranu. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života. Od studenog 2021. Antu možete gledati i na malim ekranima kao kandidata RTL-ovog showa "Direktor svemira", hrvatske inačice britanskog Taskmastera.

DANAS
Nema zakazanih događanja.

NAJAVA
Nema zakazanih događanja.