Na početku današnje 2. sjednice Gradskog vijeća Grada Vodica predsjednik  Vijeća Marin Mikšić, je izvijestio nazočne kako su osnovana dva Kluba vijećnika. Jedan se klub sastoji od osam vijećnika iz Hrvatske demokratkse zaejnice i Hrvatske seljačke stranke, a drugi se klub sastoji od tri vijećnika Liste grupe birača (Nositeljica: Sanja Radin Mačukat dipl. bibl.).
Također, vijećnik Ivica Ledenko (MOST) je svoj mandat stavio u mirovanje, a za zamjenika je određen gospodin Šime Bilan koji je odmah prisegnuo. Na prijedlog Predsjednika s dnevnog su reda izostavljene  dvije točke: Rješenje o dopuni Rješenja o izboru Mandatno-imunitetnog povjerenstva i Rješenje o dopuni Rješenja o izboru Odbora za izbor i imenovanja i upravne poslove, uz obrazloženje da oporbeni vijećnici nisu predložili članove ovih radnih tijela.
Budući da nisu imenovani članovi skupština trgovačkih društava u vlasništvu Grada niti je određeno jedno trgovačko društvo- koncesionar, s dnevnog su reda skinute i slijedeće dvije točke: Odluka o suglasnosti za provedbu ulaganja na području Grada Vodice – sportsko igralište Srima i Odluka o dodjeli koncesije za posebnu upotrebu pomorskog dobra u svrhu rekonstrukcije i održavanje sportskog igrališta na Srimi.
Od ukupno dvadeset točaka koje su se našle na dnevnom redu današnje sjednice, Vijeće je pet akata usvojilo jednoglasno, dok su ostalih petnaest usvojeni  većinom glasova.