Jutros je održana prva konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Vodica na kojoj su trebali biti odabrani članovi Mandatno-imunitetnog povjerenstva, članovi Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove te predsjednik i potpredsjednici Gradskog vijeća.
Predstojnica ureda državne uprave Edita Grubišić prekinula je Prvu konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Vodica budući da po prvoj točki dnevnog reda nitko od ovlaštenih predlagatelja nije imao prijedlog za izbor Mandatno imunitetnog povjerenstva. Nova sjednica trebala bi biti sazvana u roku od trideset dana.

Kako se Gradsko vijeće nije konstituiralo samim time nije se moglo odlučiti o prihvaćanju dopune dnevnog reda kao npr. Odluke o izmjeni Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti u kojoj je predloženo produženje roka za davanje suglasnosti unutar građevinskog područja Grada Vodica za obavljanje djelatnosti za ugostiteljske objekte u kiosku, nepokretnom vozilu i priključnom vozilu, šatoru, na klupi, kolicima i sličnim napravama.