10. CMC festival Vodice 2018, popularni festival zabavne glazbe u regiji, održava se slijedećeg vikenda po deveti put zaredom u Vodicama, 8. i 9. lipnja. Mnogi izvođači koji će nastupiti u Vodicama, zajedno s organizatorima i predstavnicima Grada Vodica rezanjem velike torte proslavili su deset godina festivala i najavili pravi spektakl.
Program CMC festivala predstavili su glazbena urednica CMC televizije Nikolina Mazalin i dugogodišnji voditelj festivala, Dalibor Petko. U dva festivalska dana nastupit će četrdesetak glazbenika na dvije pozornice smještene u samom središtu grada.

Prvu večer, u petak 8. lipnja, koncerte na velikoj pozornici održat će sjajna mlada Domenica, popularni Ivan Zak i Lidija Bačić, regionalna glazbena zvijezda Sergej Ćetković te legendarni Željko Bebek. Večer će na pozornici kod Makine nastaviti sve popularniji mladi bend Tragovi i renomirana grupa Forum.
Uz Dalibora Petka, ovogodišnja voditeljica CMC festivala bit će Edina Pršić.
Drugu večer, 9. lipnja, nakon revijalnog CMC festivala na velikoj pozornici, nastupa grupa Colonia, najpopularnija i najznačajnija regionalna pop-dance grupa.
Podsjetimo, CMC televizija je, zadovoljna dosadašnjom suradnjom s Gradom Vodicama, ovoga proljeća produljila ugovor o suradnji i održavanju ovog Festivala u Vodicama za još četiri godine.