Obilježavanje Dana Šibensko-kninske županije nastavljeno je danas dodjelom priznanja najuspješnijim sportašima naše županije u 2017. godini na svečanosti održanoj u šibenskom Narodnom kazalištu koju tradicionalno organizira županijska Zajednica sportova. 
U ekipnim sportovima istaknuli su se vodički rukometaši i košarkašice. Kadetska ekipa Ženskog košarkaškog kluba Vodice, treća na Prvenstvu Hrvatske, proglašena je najboljom ekipom u 2017. godini, a njihov je trener Bore Vuković,  nagrađen kao treći najuspješniji trener.
Seniorska ekipa vodičkog Rukometnog kluba koja se plasirala u Prvu hrvatsku rukometnu ligu-Jug nagrađena je kao treća Najbolja muška momčad.
Nagrade su dobili i mladi vodički perspektivni sportaši: Petra Lena Skelin, Karmela Bosotin i Jelena Babić, članice Ženskog košarkaškog kluba; Ela Adžaga i Toni Gulam, mladi vodički karataši, Jelena Župan i Vicenco Lambaša, članovi Jedriličarskog kluba Tijat; Manuela Lasan Zorobabel, Ema Ninić i Ema Kokot kao perspektivne odbojkašice; te Karlo Labudović, Zoran Skroza i Roko Babić, uzdanice budućeg vodičkog rukometa.