Učenici prvih, drugih i trećih razreda Osnovne škole Čista Velika pod vodstvom svojih učiteljica Lovorke Živković, Sandre Periša i Gordane Ledenko bili su jučer u posjetu Gradskoj upravi grada Vodica gdje ih je primila gradonačelnica Vodica Nelka Tomić.
Posjet je organiziran kao dio programa Naša županija koji ima za cilj razvijanje humanosti i empatije kod mladih, pa su tako prije dolaska kod Gradonačelnice, učenici odnijeli humanitarnu pomoć i higijenske potrepštine u Gradsko društvo Crvenog križa Vodice gdje su se upoznali s humanitarnim radom ovog Društva. Nakon toga obišli su i vodičku Gradsku knjižnicu gdje su saznali nešto o knjižničnim aktivnostima, kako se postaje članom i koliko knjiga i na koji rok mogu posuđivati.
U Gradskoj vijećnici ih je dočekala Gradonačelnica, upoznala ih s načinom rada Gradske uprave i poslovima gradonačelnice te odgovarala na njihova pitanja. Osnovnoškolci su gradonačelnici uručili poseban dar, kutiju uspomena iz Čiste Velike, dok je gradonačelnica sve počastila pizzom i sokovima.
Osnovnu školu Čista Velika pohađa  89 učenika iz Čiste Velike i okolnih naselja: Piramatovaca, Lađevaca, Gaćeleza, Čiste Male, Dragišića, Grabovaca i Krkovića.