Grad Vodice, Korisnik bespovratnih sredstava, u svrhu vidljivosti i promidžbe projekta „Nove mogućnosti 2!“ -UP.02.1.1.13.0445 koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda- Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, Zaželi-program zapošljavanja žena- faza II. je za 20 žena ciljne skupine koje svakodnevno pomažu starijim osobama i ostalim osobama u nepovoljnom položaju u naseljima Vodice, Srima, Čista Velika, Čista Mala, Gaćelezi i Grabovci pribavio radnu opremu označenu lentom sa logotipima.
Time je osigurana svakodnevna vidljivost projekta jer su žene ciljne skupine prepoznatljive čime se ljudima koji imaju potrebu za uslugama gerontodomaćice omogućuje direktan kontakt, dobivanje informacija o projektu i uključivanje u projekt.
U svrhu što sigurnijeg i kvalitetnijeg rada sa krajnjim korisnicima pored prepoznatljive radne opreme Grad Vodice je za gerontodomaćice organizirao obuku iz Zaštite na radu i Zaštite od požara, a projektni partner Gradsko društvo Crvenog križa Vodice edukaciju iz Prve pomoći.