Sandra Petra Pintarić, jedna od najpriznatijih hrvatskih trenerica yoge, predstavit će sve prednosti  tradicionalne yoge na treningu Aktivne Hrvatske u Vodicama, 27. svibnja.  Vježbe disanja i meditacije, trening za dušu i tijelo održat će se na Trgu hrvatskih mučenika s početkom u 18 sati, a u suradnji s Gradom Vodicama i Turističkom zajednicom grada Vodica.

Aktivna Hrvatska je nacionalni sportsko-edukativni projekt pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar–Kitarović koji se drugu godinu za redom održava i u Vodicama i koji će ove godine voditi Renata Sopek. Inače, projekt Aktivne Hrvatske već pet godina, kroz edukaciju i zajedničke treninge na otvorenom, poziva na zdraviji i aktivniji život.
U Vodicama partneri projekta su: Biotrening, Definicija hrane i Hrvatska liječnička komora, a generalni partner projekta je HEP.
Za trening u Vodicama možete se prijaviti ovdje
Za trening u Vodicama svi će vježbači dobiti HEP majice za ugodno vježbanje, za osvježenje bočicu Mg Mivela vode vašeg srca. Nakon treninga kao nagradu za trud svi vježbači dobit će poklon paket partnera projekta. NIVEA će vježbačima darovati paket proizvoda za njegu tijela, a OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdravi zalogaj Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men's Health, Lijepa&Aktivna, kao i primjerak Jutarnjeg lista.