Grad Vodice će, treću godinu za redom, ugostiti sudionike četvrtog izdanja Europ'Raid-a., prve europske avanturističke, kulturne i humanitarne auto karavane u kojoj sudjeluju uglavnom studenti iz Francuske sa željom otkrivanja Europe i stvaranja novih veza između europskih gradova i zemalja kroz humanitarno djelovanje.

Karavana koja je krenula 29. srpnja, proći će u 23 dana više od 10000 km i posjetiti dvadeset zemalja. Prolazeći kroz Hrvatsku, karavana se zaustavlja u Vodicama, u četvrtak, 3. kolovoza gdje će prespavati da bi svoj put prema Crnoj Gori nastavila idućeg dana. U ranim večernjim satima karavana koja broji preko 160 ekipa s 500 sudionika, prodefilirat će kroz grad. Hrvatski kamp Europ'Raid-a organiziran je na prostoru Moto kluba Okit čiji će članovi zajedno s članovima Športsko ribolovnog kluba Mali porat volontirati na događaju. Odlična je to prigoda za druženje i razmjenu iskustava mladih Vodičana i Francuza.
Europ'Raid je nominiran za nekoliko europskih nagrada, a podržavaju ga brojne kompanije i institucije. Kao i protekle godine, Grad Vodice u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Vodica je hrvatski partner IV. Europ'Raid 2017