Savjet mladih Grada Vodica, Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica i ove godine organiziraju tradicionalni Božić na Poljani. Po prvi  će puta Vodičani moći klizati na klizalištu u svom gradu koje će biti postavljeno na Trgu kneza Branimira u razdoblju od 19. prosinca do 2. siječnja. Uz zimske radosti na ledu, pripremaju se i brojna događanja: koncerati, dječje igraonice i natjecanja te bogata gastro ponuda.

U petak, 20. prosinca nastupa Klapa Rišpet koja će svojim stihovima i notama, dalmatinskim temperamentom i prekrasnim pjesmama, publici pružiti nezaboravan koncert.
Grupa Orange poznata po različitim glazbenim stilovima i kvaliteti višeglasnog pjevanja i sviranja uz vrhunsku interpretaciju domaćih i stranih hitova, održat će koncert u subotu, 21. prosinca.
Legendarna Crvena jabuka koncert će imati u nedjelju, 22. prosinca. Omiljeni romantičari glazbene scene generacijama su svojim hitovima nezaobilazni dio repertoara svake zabave, a večer kasnije šibenski glazbeni sastav Fenix s višegodišnjim iskustvom i žanrovski šarolikim repertoarom baziranom na domaćoj i stranoj pop-rock glazbi nastupit će u ponedjeljak 23.prosinca.