U ovoj izazovnoj godini, možda više nego ikada, čovječanstvu je potrebna solidarnost. Posljednjih mjeseci stanovništvo Republike Hrvatske, pa tako i našeg grada suočeno je s velikim izazovima koje je donijela pandemija koronavirusa. U posebno teškoj situaciji nalaze se osobe koje su i ranije živjele u teškim uvjetima, nerijetko i na rubu siromaštva. Vodički Crveni križ skrbi o 150 obitelji lošijeg financijskog statusa, a svaki se dan sve veći broj ljudi obraća za pomoć u hrani i higijeni.
Stoga, Crveni križ organizira prikupljanja hrane i higijenskih potrepština za najpotrebitije u ovom adventskom vremenu kako bi svima osigurali primjeren Božić i božićne blagdane. Svoju pomoć možete dostaviti osobno, u ured Crvenog Križa Vodice, Obala Ive Juričev Cota 9 (drugi kat, nasuprot ureda matičara) od 08:00 do 15:00 sati ili izravnom novčanom donacijom na namjenski račun otvoren u Zagrebačkoj banci: HR70230600001502208331; POZIV NA BROJ :00; OPIS PLAĆANJA DONACIJA : Donacija za kupnju hrane

Budimo solidarni i pokažimo brigu za susjede i rodbinu starije životne dobi koji žive sami i razveselimo  ih u ovim neizvjesnim vremenima. Kolač, voće i mali znak pažnje nekome je malo, a nekome znači tako puno.