Crveni križ Vodice poziva sve zainteresirane umirovljenike da se prijave na besplatne radionice namijenjene umirovljenicima. Umirovljenici se mogu prijaviti na sve ili samo na one aktivnosti koje ih interesiraju.
Planirane aktivnosti su slijedeće: medicinska gimnastika, nordijsko hodanje, mjerenje šećera i krvnog tlaka, kreativne radionice, tečaj plesa, radionica kuhanja, radionica psihosocijalne podrške, radionice prve pomoći te mala škola služenja pametnim telefonima.

Svi umirovljenici su dobrodošli, jedini uvjet za registraciju je preslika osobne iskaznice i preslika rješenja o mirovini i/ili odrezak od mirovine.
Sve radionice su besplatne, a provode se u sklopu projekta „Aktivni zajedno“ u trajanju od 24 mjeseca i financirane su iz Europskog socijalnog fonda.
Cilj projekta je poboljšanje socijalnih, emocionalnih, kognitivnih i kreativnih vještina, kao i psihofizičko zdravstveno stanje umirovljenika.
Prijave putem telefona (Sami Bach Khojah 0958225658) ili osobnim dolaskom u ured Crvenog križa Vodice, Obala Ive Juričeva Cote 9, Vodice od 9 do 13 sati od ponedjeljka do petka.