Grad Vodice objavljuje javnu raspravu o Prijedlogu V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica koja će trajati od 15. do 22. siječnja 2021. godine. Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlog V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica bit će izložen u prostorijama Grada Vodica, u dvorani za sastanke, Ive Čače 8, svakog radnog dana od 08:00 – 14:00 sati te će biti objavljen na mrežnoj stranici Grada Vodica.
Javno izlaganje o Prijedlogu V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica održat će se 19. siječnja 2021. godine u 12:00 u u dvorani za sastanke Grada Vodica, Ive Čače 8.

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje imaju određeni pravni interes na području Grada Vodica da sudjeluju u javnoj raspravi te da tijekom javnog uvida i javnog izlaganja daju svoje primjedbe, prijedloge, mišljenja i/ili očitovanja o Prijedlogu V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica. Prijedloge i primjedbe o prijedlogu Plana mogu se predložiti usmeno i na zapisnik tijekom javnog izlaganja, te se iste mogu uputiti u pisanom obliku nositelju izrade Upravnom odjelu za gospodarstvo, imovinu i prostorno planiranje, Grada Vodica, Ive Čače 8, do zaključno 22. siječnja 2021. godine. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.