Toplo vrijeme najavljeno je za subotu u Vodicama. Idealno za novi trening Aktivne Hrvatske. Po prvi puta vodit će ga jedan od najpoznatijih hrvatskih trenera, Drago Pezić. Uz njega tu su već tradicionalno Dubrovkinja, Lukrecija Dragić, Patrik Kramarić iz Siska, Varaždinec Dominik Špoljarić i ambasadorica Renata Sopek. Trening se održava u suradnji s Gradom Vodicama i vodičkom Turističkom zajednicom.
Vježba se na Trgu hrvatskih mučenika, u subotu, 29. svibnja u 18 sati. Broj mjesta je ograničen, pa se je potrebno prijaviti  prije treninga na www.aktivnahrvatska.hr.
Vodičani će ovim treningom još jednim primjerom pokazati kako živjeti zdravo i aktivno, a upravo je ta poruka u okolnostima pandemije važnija nego ikada prije. Aktivna Hrvatska u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor te Hrvatska liječnička komora. Generalni partner je HEP.

Partneri projekta su Decathlon, Redox I Falkensteiner Resort Punta Skala. Ima li išta bolje od Magnezija? Ima! Magnezij Citrat 375 Dietpharm koji će dobiti svi vježbači. Rajska vježbačima daruje svježe rajčice, Mivela vodu, PIK Vrbovec daruje PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. Svi vježbači dobit će majice i prostirke za vježbanje.