Proteklog vikenda odbojkašice Vodica su sudjelovale na dva turnira odbojke na pijesku i na oba ostvarile odlične uspjehe.
U subotu se igrao drugi turnir Županijske lige na kojem su vodičke ekipe osvojile gotovo sve medalje. U mlađoj kadetskoj konkurenciji prve su bile: Iva Begić, Magdalena Čubrić i Nika Bujas; druga je bila ekipa iz Šibenika; dok je treće mjesto zauzela opet vodička ekipa, u sastavu: Marta Kranjac, Ela Čubrić i Laura Unić.
U ženskom dijelu seniorskog turnira sva tri prva mjesta osvojile su vodičke ekipe. Zlatne su bile: Ema Kokot i Nika Bujas; srebrne: Manuela Lasan Zorobabel i Nora Čubrić, a brončane: Franka Perkov i Laura Unić.
U muškom dijelu turnira najbolje su bile ekipe iz Šibenika, dok su treće mjesto osvojili Vodičani: Matej Lozančić i Alen Škerić.

U nedjelju Vodičanke su nastupile u Zadru na Međužupanijskom turniru odbojke na pijesku na plaži Punta. Na turnir su pristigle ekipe iz Zadra, Šibenika, Knina i Vodica, sveukupno šesnaest ekipa. Vodičke ekipe su u seniorskoj konkurenciji osvojile drugo i treće mjesto. Druge su bile: Manuela Lasan Zorobabel i Nora Čubrić, a treće: Ema Kokot i Nika Bujas.
U konkurenciji mlađih kadetkinja ponovno su najbolje bile: Iva Begić, Magdalena Čubrić i Nika Bujas.