Inkluzija Šibenik organizira u četvrtak, 2. lipnja 2022.  od 16:30 do 18:00 sati u Gradskoj knjižnici Vodice Dan otvorenih vrata Inkluzije Šibenik na kojem će se zainteresirani građani upoznati s radom udruge, projektom „Odluči i kreni“ te će moći sudjelovati na interaktivnoj radionici „Motivacija – ključ za postizanje uspjeha“.
Inkluzija Šibenik već dugi niz godina djeluje na području grada Vodica provedbom programa socijalnog uključivanja osoba s invaliditetom i pružanjem socijalnih usluga, a prošle godine dio projektnog tima preselio se u Vodice i aktivno djeluju na tom području. 

Zainteresirani građani moći će se upoznati s radom Udruge, socijalnim uslugama koje pruža, ali i dijelom udruge koji se odnosi na projektne aktivnosti, usmjerene povećanju konkurentnosti na tržištu rada. Projektni tim održat će kratku prezentaciju projekta Odluči i kreni (UP.01.2.0.04.0007) putem koje će javnost moći upoznati s uvjetima i mogućnostima sudjelovanja u projektu, a mentorica na projektu prezentirat će individualni rad mentoriranja i savjetovanja. Nakon toga održat će se interaktivna radionica „Motivacija – ključ za postizanje uspjeha“. Putem interaktivne radionice sudionici će se upoznati s pojmom motivacije i njenom ključnom ulogom u postizanju životnih ciljeva. Interaktivnim vježbama prilagođenim svim dobnim skupinama sudionici će imati mogućnost upoznati se sa samim procesom motivacije, naučiti kako se motivacijski osnažiti i postaviti ciljeve te nadići barijere koje nam trenutačno stoje na putu do uspjeha.
U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obratiti putem maila: inkluzija-sibenik@inkluzija-sibenik.hr ili na broj telefona: 022 312 171.