Zahvaljujući Gradu Vodicama koji je već u predsezoni uredio igralište da se na njemu mogu odvijati natjecanja u skladu s propozicijama, ovoga se vikenda na vodičkom igralištu na plaži Vruje održao prvi ovogodišnji turnir Otvorenog prvenstva Šibensko-kninske županije u odbojci na pijesku.
Turnir se igrao u tri kategorije ; seniorki, seniora i mlađih kadetkinja. U kategoriji seniorki, prvo mjesto je osvojio par Petra Brkičić i Anja Anić -Bare, što ne čudi jer je Petra Brkičić reprezentativka Hrvatske koja trenutno živi u Rijeci i nastupa za HAOK Rijeku, a u paru je nastupila a Anjom Anić-Bare iz Knina, članicom OK Šibenik 91. Drugo mjesto osvojio je vodički par Manuela Lasan-Zorobabel i Nora Čubrić.

U muškoj konkurenciji turnir je osvojila domaća ekipa u sastavu Denis Tadić/ Lukas Aničić pobijedivši u finalu par iz Šibenika u sastavu Bartol Mandić/Jure Mamić.
Kod mlađih kadetkinja koje su nastupale u trojkama, najbolje su bile članice ŽOK Šibenika u sastavu: Tina Erceg/Lana Gović/Katja Bura koje su u finalu pobijedile vodičku trojku Franka Popov/Marta Kranjac/Ela Čubrić, a treće mjesto je osvojila opet ekipa OK Vodica u sastavu Dumina Cukrov/Karmen Juričev/Marta Mesarić.
Na turniru je ukupno sudjelovalo 24 ekipa; devet mlađe kadetskih i devet seniorskih te šest muških ekipa.

Iz Odbojkaškog kluba Vodice nastupila su četiri para u seniorskoj konkurenciji:
1. Manuela Lasan-Zorobabel / Nora Čubrić
2. Petra Ivić / Ema Kokot
3. Antonia Perkov / Sara Pirjak
4.Franka Popov/ Ela Čubrić
5.Dumina Cukrov/ Ella Juričev

U mlađe kadetskoj konkurenciji zaigrale su dvije ekipe:
1. Franka Popov/Ela Čubrić/Marta Kranjac
2. Marta Mesarić/Dumina Cukrov/ Karmen Juričev