Odbojkašice Vodica započele su još jednu sezonu natjecanja u svim ligama. Nova generacija mlađih kadetkinja odigrala je već dva kola svoje regionalne lige i to sa stopostotnim uspjehom. U prvom su kolu pobijedile ekipu OK Mladost 2000 Knin, a u drugom OK Zadar, obje utakmice bez izgubljenog seta.
Starije kadetkinje i juniorke OK Vodice također su bile na gostovanju u Zadru i bile su uspješnije od domaćina. 
Za OK Vodice u mlađekadetskoj ligi nastupile su: Karmen  Juričev , Ela Čubrić, Dumina Cukrov, Marta Kranjac, Antonia Perkov, Sara Pirjak, Marta Mesarić, Nika Stanić, Ella Juričev  i Lea Klarić.
Za OK Vodice u 3. hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su: Iva Begić, Franka Popov, Franka Perkov, Ela Čubrić, Marta Kranjac, Magdalena Čubrić, Dumina Cukrov, Karmen Juričev, Nika Stanić i Antonia Perkov.

Počela je i 1.b liga za seniorke. U prvom debitantskom kolu prvoligašice Vodica ugostile su ekipu OK Gusar iz Omiša i pružile jako dobar otpor, ali su na kraju ipak izgubile s rezultatom 1:3 u setovima.
Za OK Vodice u 1.b. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi nastupile su: Nora Čubrić, Laura Unić, Franka Perkov, Iva Begić, Franka Popov, Ela Čubrić, Izabela Jozanović, Magdalena Čubrić, Dumina Cukrov, Karmen Juričev, Nika Stanić, Nika Erak i Marta Kranjac.