Pučko otvoreno učilište Vodice je domaćin 17. Međunarodnog festivala amaterskih kazališta koji će se održati u Kulturnom centru Vodice 29. i 30. rujna. Na vodičke daske koje život znače stižu nagrađivane kazališne trupe iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, a Hrvatsku predstavljaju Dramski amateri Murter.
Festival u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i suorganizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vodice omogućuju: Ministarstvo kulture i medija RH, Šibensko-kninska županija, Grad Vodice i Turistička zajednica Grada Vodica.
Ulaz na sve predstave je BESPLATAN.

Predstava POMRAČENJE u izvođenju Gradskog pozorišta Trebinje koja je trebala biti na programu u subotu, 30. rujna u 11:30 je otkazana

Programski letak

Organizacijom i održavanjem Međunarodnog festivala amaterskih kazališta, Hrvatski sabor kulture potiče međukulturnu suradnju ugošćujući u Hrvatskoj nagrađene predstave različitih kazališnih poetika iz susjednih zemalja. Tako se tradicionalno ostvaruje interkulturni dijalog, razmjena iskustava i socijalna kohezija, a hrvatska publika dobiva priliku vidjeti aktualna kvalitetna dramska ostvarenja stranih amaterskih skupina.