U nedjelju je u Čistoj Velikoj održan turnir u odbojci Final Four za najbolje plasirane ekipe 3. lige. Na turniru su sudjelovale ekipe: OK Zadar, OK Šibenik 91, OK Mladost 2000 Knin i OK Vodice.
Vodička se ekipa na završni turnir plasirala kao vodeća na ljestvici lige te je time i preuzela na sebe domaćinstvo i organizaciju ovoga turnira.

Turnir je otvoren s prvom polufinalnom utakmicom između ekipa domaćina i četvrto plasirane ekipe OK Šibenik 91. Vodičanke su pobijedile 2:0 u setovima. Drugi polufinalni meč odigrale su ekipe OK Zadra i OK Mladost 2000 Knin koji je završio pobjedom OK Zadra rezultatom 2:1 u setovima. Zatim je uslijedio susret za treće mjesto u kojem je Šibenik 91' bio bolji od ekipe OK Mladost 2000 Knin.
U finalu Final Foura snage su odmjerile ekipe Vodica i Zadra u neizvjesnom i napetom meču koji je otišao i u produžetke u drugom setu. Vodičanke su ipak, na kraju susreta morale čestitati suparnicama koje su zasluženo osvojile prvo mjesto, a vodičke odbojkašice vratile su se kući ovjenčane srebrom.
Za OK Vodice nastupile su: Iva Begić, Dumina Cukrov, Franka Perkov, Franka Popov, Marta Kranjac, Marta Mesarić, Ela Čubrić, Antonia Perkov, Katja Jelić, Karmen Juričev, Lea Klarić i Mia Begić, Trener: Krešimir Bujas