Na vodičkim je Vruljama održan treći, ujedno i posljednji turnir iz serije turnira Županijskog prvenstva odbojke na pijesku. Natjecatelji i gledatelji ponovno su imali prilike uživati u napetim okršajima mladih odbojkaša i odbojkašica. Seniori i seniorke natjecali su se u parovima, a djevojke 2008. godišta i mlađe natjecale su se u trojkama.

U konkurenciji seniora na trećem se mjestu našla ekipa u sastavu Hrvoja Junakovića i Tonija Mišure; na drugom ekipa Ante Barišića i Vite Blageca; dok je zlato osvojio par Damjan Šprem i Bruno Slavica.
Najviše je prijavljenih ekipa bilo u kategoriji seniorki. Treće su mjesto osvojile Katja Bura i Monika Pešić; drugo Antonia Perkov i Sara Pirjak, a zlatne su bile Marija i Viktorija Piškor.
U kategoriji mlađih kadetkinja treće je  mjesto pripalo ekipi u sastavu: Stefani Jozanović, Ela Čubrić i Carla Galiot, a na drugom mjestu našla se ekipa u kojoj su zaigrale: Marta Mesarić, Sara Pirjak i Antonia Perkov. Zlatna medalja pripala je trojki: Tina Erceg, Monika Pešić i Katja Bura.