Tradicionalni trening Aktivne Hrvatske u Vodicama uvijek je prilika za podsjećanje na važnost redovne tjelesne aktivnosti. Posljednji je trenutak za prijave na trening koji će se održati ove subote, 27. svibnja u 18 sati uz kineziologa Patrika Kramarića na Trgu hrvatskih mučenika. Program će voditi ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.
Aktivna Hrvatska u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partner projekta u Vodicama je Turistička zajednica Grada Vodica.
Partner projekta je Podravka koja kontinuirano ulaže u unapređenje i razvoj nutritivno adekvatnih proizvoda koji potiču zdravu, uravnoteženu i održivu prehranu potrošača. Hidraciju za vježbače osiguravaju Jana kao idealan saveznik za prirodno osvježenje uz trening te Mivela. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – čista snaga, Mentalni trening, Definicija Hrane, Bluesun hoteli te Falkensteiner Resort Punta Skala.