Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike odobrilo je Gradskom društvu Crvenog križa Vodice bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 34. 040 € za provedbu programa „Vozimo se!“.
Program će se provoditi u trajanju od 24 mjeseca, a za cilj ima osiguravanje besplatne usluge prijevoza starijim osobama s područja Vodica i pripadajućih naselja (Srima, Gaćelezi, Grabovci, Čista Mala, Čista Velika te mještanima Otoka Prvića) na potrebne i željene lokacije; poput liječničke ordinacije, ljekarne, banke, pošte, knjižnice i sl.
Usluga prijevoza za korisnike je potpuno besplatna. Osoba Gradskog društva Crvenog križa Vodice za provedbu programa je voditelj, Sami Bach dostupan na broj 091 622 8343.

Provedbom programa "Vozimo se!" osigurat će se besplatna usluga prijevoza za starije osobe s područja Grada Vodica tijekom dvije godine čime će se unaprijediti kvaliteta života starijih osoba te učiniti dostupnim organizirane aktivnosti za starije osobe na izoliranim i slabije razvijenim područjima, u cilju smanjenja socijalne isključenosti te osiguravanje što dužeg ostanka u vlastitom domu. Program se provodi u partnerstvu sa Gradom Vodice uz podršku svih mjesnih odbora Grada Vodica koji su prepoznali vrijednost programa.