Prošlog je vikenda na vodičkoj plaži Vrulje održan tradicionalni turnir odbojke na pijesku 'Summer Cup Vodice 2023' za djevojčice i djevojke u organizaciji Odbojkaškog kluba Vodice. Odbojkašice su se natjecale u dvije kategorije: 2008. godište i mlađe u trojkama i 2004. godište i mlađe u parovima. Na turnir se prijavilo 25 ekipa u obje kategorije, a nastupile su ekipe iz Zagreba, Zadra, Makarske, Šibenika i Vodica. Velik broj prijavljenih ekipa osjetno je produžio trajanje turnira pa se turnir osim po danjem svjetlu odigravao i nakon zalaska sunca. Zahvaljujući novo postavljenoj rasvjeti uvijeti za igru bili su odlični i tijekom večernjih sati.

U kategoriji 2008. godište i mlađe treće mjesto osvojile su: Antonia Perkov, Marta Mesarić i Sara Pirjak, dok su se na drugom mjestu našle: Gabi Goleš, Ani Zeljak i Ana Labor. Na prvom mjestu zasjale su cure jako dobre ekipe iz Šibenika: Tina Erceg, Katja Bura i Barbara Floigl.
U kategoriji 2004. godište i mlađe treće mjesto osvojile su: Laura Unić i Franka Perkov, dok su Katja Bura i Monika Pešić izborile srebrnu medalju. Njih su u finalu pobijedile cure iz Zagreba članice Odbojkaškog kluba Dinamo: Sara Blažević i Helena Mihek.